WIZ Zdravje zavarovanje

1

Izbira kritij

Izberi svoje zavarovanje:

WIZ Zdravje

V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moraš doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. S sklenitvijo WIZ Zdravja, ki je dopolnilno zdravstveno zavarovanje, sklenjeno pri Generali zavarovalnici d.d., ti ne bo treba doplačevati razlik za te zdravstvene storitve.

Mesečna premija WIZ Zdravje znaša 33,46 €, letna premija znaša 401,52 €.

Če bi ugotovili, da od 1. 1. 2006 dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni bilo urejeno, a bi lahko oziroma moralo biti, bo tvoja premija za vsako tako polno leto višja za 3 %. To doplačilo je zakonsko določeno, zato se mu ne moremo izogniti.

WIZ Zdravje+

WIZ Zdravje+ je zdravstveno zavarovanje, ki nudi organizacijo, izvedbo in plačilo stroškov pomoči na domu in prevozov v primeru poškodbe ali bolezni, ko ne moreš opravljati vsakodnevnih opravil. Vključuje tudi nezgodno zavarovanje, ki v hudih primerih trajne invalidnosti zaradi nezgode nudi oprostitev plačevanja premije WIZ Zdravja.

Zavarovanje je namenjeno vsem osebam od 18. do 65. leta starosti, ki imajo veljavno zavarovanje WIZ Zdravje.

Mesečna premija za WIZ Zdravje+ znaša 1,28 €. Premija že vključuje popust in tudi zakonsko določen davek (DPZP).

  • WIZ Zdravje Nujna izbira

    Dopolnilno zdravstveno zavarovanje potrebujejo vsi, ki dopolnijo 26 let ali pred tem izgubijo status, dokončajo šolanje, se zaposlijo. Zakaj? Da se izognejo doplačilu zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zavarovanje ne krije.
    33,46 € na mesec
  • 1,28 € na mesec

Izbiram naslednjo ugodnost

Ob sklenitvi zavarovanja ti posredujemo izbrano ugodnost ter se s tem zavezuješ, da bo tvoje WIZ Zdravje veljavno vsaj 3 leta od sklenitve. Če bo tvoje zavarovanje odpovedano pred potekom 3 let od začetka veljavnosti, moraš vrniti izbrano ugodnost. Za več informacij preveri Pogoje koriščenja ugodnosti.

  • v vrednosti 50 €
  • v višini 30 €
  • v vrednosti 40 €
2

Moji podatki

3

Moje zavarovanje

4

Povzetek

5

Moje plačilo